Kampala Interior Design

KAMPALA INTERIOR DESIGN este un brand al societatii Intense Advertising si reprezinta un serviciu complet de amenajari interioare pentru locuinte si locatii HORECA.

Le oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii de design interior, iar acest lucru se poate vedea in toate proiectele realizate.

Obiectivul nostru este sa transformam fiecare spatiu de locuit intr-un camin, iar fiecare spatiu comercial intr-o afacere prospera. Acordam atentie fiecarui detaliu si tinem cont intotdeauna de bugetul si preferintele clientilor.

Suntem de parere ca o amenajare interioara este extensia personalitatii fiecaruia de aceea purtam discutii ample cu clientii nostri inainte de fiecare proiect pentru ca acesta in cele din urma sa atinga toate obiectivele stabilite.

Un imobil poate avea ca destinatie vanzarea acestuia, de aceea special pentru dezvoltatorii imobiliari punem la dispozitie serviciul de digital marketing, serviciu care ii ajuta sa-si accelereze vanzarile si sa isi promoveze fiecare spatiu pus spre vanzare. Optional putem realiza videoclipuri 3D care sustin campaniile de promovare online.

Ca fiecare proiect de design interior sa fie finalizat conform planurilor, punem la dispozitie clientilor nostri o echipa de profesionisti care incepand cu instalatiile electrice si sanitare, pana la cele mai mici detalii de finisaj, aduc la viata orice proiect de design interior.