mobila la comanda braila

Producție mobilă la comandă din MDF si PAL

Fară îndoială, mobilierul tău va fi unic și mai ales se va potrivi exact cu întregul concept de amenajare al spatiului tău. Fie ca îți dorești un design de mobilier clasic realizat din MDF frezat, vopsit în diferite nuanțe, sau un mobilier modern din MDF laminat sau PAL laminat de calitate superioara, noi îți oferim soluția perfectă pentru a putea beneficia atăt de confort, cât și de utilitatea necesară spațiului pe care dorești să îl amenajezi.

Îți oferim consultanță și servicii de proiectare mobilă gratuit. Comandă mobilă de la Kampala și ai discount 10% pentru proiectul de amenajare interioară.

Ai la dispoziție întreaga gamă de mobilier la comandă:

 • mobilă de bucătărie: seturi de bucătărie, insule bucătărie, dulapuri, mese de bar;
 • mobilă pentru living / sufragerie: comode tv, mese cafea, vitrine, biblioteci, rafturi, corpuri cu sertare;
 • mobilă pentru dormitor: paturi, paturi copii, noptiere, comode tv, cabinete, dressing, mese machiaj;
 • mobilă pentru birou: birouri, mase de lucru, corpuri cu sertare, rafturi, dulapuri;
 • mobilă pentru hol și spații mici: cuiere, pantofare, dulapuri, rafturi;
 • mobilă pentru baie: mască chiuvetă, blaturi baie, dulapuri depozitare, rafturi;
 • mobilă pentru spații comerciale: recepții, baruri, mese, rafturi, bufete, birouri.
 • Mobila poate fi realizată din MDF și PAL laminat, MDF vopsit, MDF frezat, MDF perforat. Pentru toate corpurile de mobilier folosim feronerie marca Blum și accesorii de înaltă calitate.

  Cere acum o ofertă de preț sau contactează-ne pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru amenajarea locuinței tale.

  Avantajele mobilierului la comandă

  Mobila la comandă, în multe cazuri se limitează la mobilierul pentru bucătărie. Totuși, aceasta nu este singura opțiune! Puteți apela cu încredere la viziunea noastră, iar noi te putem ajuta să îți amenajezi un living modern, dormitor de unic, sau putem concepe orice piesă de mobilier, special pentru tine. Iată câteva avantaje pentru a-ți amenaja locuința exact asa cum îți place, cu mobila la comandă.

  Iată câteva avantaje pentru a-ți amenaja locuința exact asa cum îți place, cu mobilă la comandă:

 • Utilizarea maximă a spațiului – Astfel îți folosești spațiul în condiții optime, ceea ce rezultă cheia confortului și a utilității. Din păcate, este o adevarată provocare să amenajezi o casă cu mobilă gata făcută, spre deosebire de mobila la comandă, care este proiectată special pentru orice spațiu;
 • Posibilitatea de a face schimbări la mobilier – Un exemplu perfect este schimbarea fronturilor sertarelor bucătăriei existente, cu fronturi fabricate din MDF frezat și vopsit pentru a-i reda farmecul dorit;
 • Calitatea materialelor și precizia execuției – Indiferent de produsul pe care îl comandați, fie că vorbim de o comodă tv sau despre o bucătarie la comandă, ai încredere că dimensiunile sunt cele potrivite, materialele, culorile sau accesoriile sunt cele dorite.
 • Stilul unic – Poți fi sigur că mobilierul care îți va decora sufrageria sau dormitorul va fi unic și probabil nu vei găsi în altă parte același design. Îți vom pregăti un design al mobilierului care va fi pe deplin adaptat nevoilor tale și mai ales gustului tău.
 • Consultanță de la un specialist – Poți cumpăra mobilă la comandă fără a face efortortul de a te deplasa de acasă sau de a face măsurători. Obții sfaturi care te vor ajuta să alegi materialele potrivite sau designul optim pentru amenajarea ta. Economisești timp și vei avea siguranța că vei primi exact mobila pe care ai comandat-o și ți-o dorești.
 • Contactează-ne, cominică nevoile tale, iar noi îți vom pregăti o ofertă și designul de mobilier gratuit.

  Suna acum